Bejelentkezés:

ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi

ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi
ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi

ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi

299.000 Ft
Nettó ár: 235.433 Ft
Mennyiség:  

ÖSSUR CTi Térdrögzítő Egyedi méretvétel alapján

 • Könnyű felépítés – a kényelmés használatért
 • Flexibilis pántok, puha betétekkel ellátott tépőzáras hevederek – a tökéletes illeszkedésért
 • Vízálló, tartós használatra tervezett – a szabad sportolásért
 • Sensil® szilikon betétek – a jó tapadásért
 • Accutrac polycentrikus forgótengely – a harmonikus mozgásért

 

A CTi® Custom egyedi méretvételezés során készült személyre szabott térdrögzítő, amely maximális stabilitást biztosít szalagsérülést vagy műtétet követő időszakban a térdízület számára akár aktív sporttevékenység közben is. Az egyedi méretvételezésnek köszönhetően a sípcsont és a comb tengelyét pontosan követve szorosan illeszkedik a lábra, így az egyedi alkati arányokkal (az anatómiai arányoktól eltérő izomzati felépítés vagy végtaghossz) vagy nagyfokú tengelyeltéréssel („O” láb; „X” láb) rendelkezők számára is biztos viselet intenzív mozgással járó sporttevékenység közben is. A méretsorozatos eszközzel szemben a személyre szabott térdrögzítő profilja a stabilabb rögzítés érdekében nagyobb felületen tartalmaz karbonszálat. A Pro Sport modell az erős mechanikai behatással járó sportok (pl. motocross) esetén javasolt nem csak a felületét, hanem a vastagságát tekintve is megerősített karbonszálas profillal. Az alapmodellek esetében számos szín- és minta választása lehetséges, akár egyedi igényeket is figyelembe véve.

A térd stabilitásának helyreállítását, újbóli sérülés megelőzését biztosítja az ÖSSUR CTi Custom térdrögzítő intenzív igénybevétel esetén is:

 • Egyedi méretvétel alapján készült karbonszálas profilja pontosan követi a láb anatómiai lefutását - a tökéletes rögzítésért
 • Flexibilis pántok, puha betétekkel ellátott tépőzáras hevederek – a tökéletes illeszkedésért
 • Könnyű felépítés – a kényelmés használatért
 • Vízálló, tartós használatra tervezett – a szabad sportolásért
 • Sensil® szilikon betétek – a jó tapadásért
 • Accutrac polycentrikus forgótengely – a harmonikus mozgásért

 

Választható színek:

Cti térdrögzítő térdszalag-szakadás utáni sportoláshozKiegészítő TÉRDKALÁCSVÉDŐ:

Opcionálisan rendelhető térdvédő kiegészítő, mely könnyen felhelyezhető, védi a térdet a közvetlen környezeti hatásoktól, egyúttal a térdkalács esetleges sérülése is megelőzhető.

Az új fejlesztésnek köszönhetően még szélesebben fedi a térdet sportolás közben, megakadályozva bármilyen ütés vagy horzsolás okozta izom, vagy szalag sérülést. Az 5 pontos rögzítéssel pontosan és precízen csatlakozik  a térdrögzítőhöz, a további kiegészítő párnák a tökéletes illeszkedésért felelnek. A CTi a térdkalács védővel együtt teljes elülső és oldal irányú védelmet nyújt a lábnak extrém sportágak gyakorlása közben is.

 

Cti térdgép a patellavédővel kiegészítve a térdkalácsot is védi motorozás közbenÖSSUR CTi MX (Motocross) szett:

Opcionálisan rendelhető kiegészítő csomag CTi OTS Térdrögzítőhöz.

Tartalma: térdkalács védő, forgótengely védő bőrtok, pamut védőharisnya és matricák.

A CTi rögzítőt kiegészítő térdkalácsvédő komplett csomagja. Tartalmazza a térdkalácsvédőt, mely az 5 pontos rögzítéssel pontosan, és precízen csatlakozik  a térdrögzítőhöz, további kiegészítő párnák a tökéletes illeszkedésért felelnek. A CTi a térdkalács védővel együtt teljes elülső és oldal irányú védelmet nyújt a lábnak aktív sportolás közben is. A csomag további kényelmi eszközként tengelyvédő bőr tokot tartalmaz, illetve igény szerint CTi matricák állnak rendelkezésre  a tökéletes design kialakításához. Továbbá a  CTi rögzítő védelme érdekében egy pamut tok alkotja a csomagot, mely könnyen felhúzható, gumírozott széle biztosítja a jó rögzítést, és könnyen tisztán tartható.

 

JAVALLAT:

Teljes vagy részleges térdszalag szakadások, rotációs és kombinált instabilitás. Sérülést követően egyedi méretvételezésű eszköz akkor javasolt, amikor az izomtömegben már nem várható érdemleges változás.

AJÁNLOTT:

Intenzív igénybevételre, aktív sportoláshoz, csapat és egyéni sportokhoz egyaránt.

MÉRETEK:

Egyedi méretvétel alapján.