Bejelentkezés:

UNLOADER ONE, EGY TENGELYES TEHERMENTESÍTŐ TÉRDRÖGZÍTŐ

Beküldés: 2015-09-07 11:58:28 ; Olvasva: 587 alkalommal

 

 

 

A klinikailag igazoltan legjobb ortézis krónikus ízületi gyulladás esetén Egy új funckióval.

 

 

HATÉKONY - EGYEDI - TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

 

A legújabb kutatások igazolták, hogy az Unloader One enyhíti a fájdalmat, javítja az ízület működését és csökkenti a fájdalomcsillapító gyógyszerek alkalmazását.

Számtalan ember szükségtelenül szenved az osteoarthritis – egy degeneratív ízületi betegség – okozta térdízületi porcszakadások miatt. Az Unloader One a fájdalom enyhítésének és az aktivitás fokozásának egy nagyon hatékony, nem invazív és klinikailag igazolt formája.

A Boa® Technology által kifejlesztett új SmartDosing™ változat egyszerűsített, egykezes finomállítójával a betegek menet közben szabályozhatják a dinamikus rögzítő pántokat , és ezáltal jobban kezelhető számukra a krónikus ízületi gyulladás által okozott térdfájdalom.

Az Unloader One egy kényelmes, könnyű térdrögzítő, amely kiváló rögzítést és tehermentesítést biztosít. A könnyű szerkezetű eszköz megőrzi az Össur Unloader 3-pontos összetartó rendszerének kialakítását a beépített dinamikus rögzítőpántokkal, amelyek a SmartDosing finomállítóval könnyen szabályozhatók. A színkódos, gyorsrögzítő kapcsok egyszerűsítik a felhelyezést és levételt, míg a hajlékony váz és a légáteresztő sípcsontbetétek Össur Sensil® szilikonnal bevonva fokozzák a kényelmet és csökkentik az elmozdulást, elősegítve a beteg lábára való illeszkedést.

CTi Térdortézis

   

 

INDIKÁCIÓK

 

  • Könnyű sporttevékenység (pl. futás, tenisz, golf, kerékpározás)
  • Unikompartmentális térdbetegségek, amelyek esetében csökkenteni kell az érintett szakasz terhelését, például ízületi porckárosodás gyógyítása (gyógyítás mikrotöréssel/őssejtekkel), térdízületi porc gyógyítása, avascularis necrosis, osteochondritis dissecans, csontvelő sérülések.
  • Enyhe-súlyos unikompartmentális krónikus ízületi gyulladás 

 

 


Hozzászólások
Nincsenek hozzászólások!
Írjon hozzászólást
Neve


Email


Vélemény Note: HTML is not translated!
Adja meg a téglalapban található kódot: